14 Mart 2013 Perşembe

Ücretsiz Opencart Temaları İndir


Opencart ile Yenilik Yapmaya Devam Ediyoruz.Hayatımız Hergünü İnternetten Alışveriş veya Yeni Ürünlere Bakmakla Geçiyor . Bir Çok Büyük Mağzalarında Kullandığı Opencart’ın Güzelliklerinden Yaralanıyor. Bugün Sizlere Mağza Temasını Tanıtacağız.Bu Opencart Mağza Teması Hem Şıklık Bakımından Hem Renkilik Bakımından Hemde Görsellik Bakımından Muhteşem Bir Tema Olup Wepsitenizi Çok Çok İleriye Taşıyacaktır.
Bu Mağza Teması Üzerine Bir Çok Ürün Ekleyebilir Ve Satışa Sunabilirsiniz. Sadece Yapmanız Gereken Buradan Temayı Deneyip Karar Vermeniz.Bu Mağza Teması Kullanım Bakımından Oldukça Kolay Olup Yeni Çıkan Ürünleri Kolayca Sunabileceğiniz Ve Satışa Sunabileceğiniz Muhteşem Bir Temadır.
Ayrıca Sidebar ve Widget Ekleyerek Yeni Ürünleri Veya İndirimde Olan Ürünleri Ön Plana Çıkarıp Ziyaretçilere Sunabilirsiniz.Reklam Koyma Konusunda Profesyonel Olmanız Gerekmiyor Sadece Temanın Admin Paneline Girip Reklam Kodlarını İstediğiniz Herhangi Bir Yere Kolay Bir Şekilde Yerleştirip Reklamların Görünmesini Sağlayabilirsiniz . Ücretsiz Opencart Temaları , Opencart Mağza Temaları

0 yorum:

Yorum Gönder